Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Ce faceti/ati facut azi?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 202, 203, 204  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sa ne prezentam!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Bombonita

Data inscrierii: 15/12/2009

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 7:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
a nu la noi are o problema cu fetele.. asculta numai fetele,le ia la misto ca sunt grase etc. din proaste nu ne scoate si cum multe tac din gura si nu zic nimic el continua Mad
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 7:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ce oameni Rolling Eyes

Data inscrierii: 28/06/2005

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 7:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
trezit ft greu la ora 7, m-am pregatit sa plec la faculta, dar mi-am adus aminte ca am de la 12 am mai stat cateva ore dupa care in autobuz sunt sunata sa fiu la ora 14 la o promotie, m-am intors din drum din nou la camin. apoi am plecat iar la job. acum dorm putin, diseara merg la un party Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
bebelusa_yoyo

Data inscrierii: 10/12/2007

MesajTrimis: Vineri 12.03.2010 12:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Trezita pe la 9..imbracat , am mers sa scot niste banuti..ceva cumparaturi ..acu incerc sa rezolv ceva pe ebay..sa anulez o comanda..se pare k sellerul nu vrea pana nu o sa ii plateasca Ebay-ul ,,valoarea finala a taxelor''..deci am de asteptat ..si probabil degeaba.asa e cand ajuti oameni neseriosi .. care mai si zic ,, o anulezi si gata '' .. ma scot din sarite astfel de oameni... Mad Mad Mad o astept pe soacra la o poveste ..apoi cred k bag nani Very Happy

Data inscrierii: 08/02/2005

MesajTrimis: Vineri 12.03.2010 2:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Job pana la pranz, prin oras sa ma plimb si mi-am mai luat o rochita si o bluzita pt primavara-vara, acasa si seara cu iubi prin oras.

Data inscrierii: 15/04/2008

MesajTrimis: Vineri 12.03.2010 10:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
azi treburi casnice,dupa masa am primit feedback'ul la germana Cool si dupa la sala
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mihaela_ro

Data inscrierii: 18/09/2005

MesajTrimis: Vineri 12.03.2010 10:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Serviciu, acasa, blog si forum... Very Happy
starush

Data inscrierii: 12/02/2006

MesajTrimis: Sambata 13.03.2010 3:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
M-am trezit pe la 10. La 12 m-am intalnit cu o colega, mi-am tras ceva la xerox si ne-am plimbat putin prin magazine. Acum o ora am ajunsa acasa, am mancat si acum pierd vremea pe net. Dupa vreau sa dorm putin, apoi trebuie sa ma pun pe invatat. Confused

Sus
bebytza

Data inscrierii: 11/07/2008

MesajTrimis: Sambata 13.03.2010 4:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
m-am trezit de putin timp si acum pierd putin timp pe net. mai incolo am un examen pt care mai am de repetat ceva, iar spre seara am invitati la cina.
Sus
artdeco

Data inscrierii: 08/02/2005

MesajTrimis: Sambata 13.03.2010 8:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Trezita dimineata, la 11:30 am fost la o prezentare (cursuri) de asigurari si abia acum am venit acasa franta de oboseala ... maine iar la prezentare doar pt 2 ore ...

Data inscrierii: 04/09/2007

MesajTrimis: Sambata 13.03.2010 11:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
De dimineata curatenie..dupa am fost la ziua unei vecine..cand am venit am mai scris ceva pt facultate seara a venit iubitu pe la mine si imediat ma bag la nani Smile
Sus
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Duminica 14.03.2010 7:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
vineri ma lasa raceala, am fost in discoteca la ziua unei prietene si m-a luat iar Rolling Eyes . azi am stat cu uby, pe la 6 am venit acasa, a venit o prietena pe la mine, am papat un picutz si acus ma bag la un dusuletz. apoi poate ma uit la filme, ceva, ca nici maine nu merg la scoala.

Data inscrierii: 26/07/2007

MesajTrimis: Duminica 14.03.2010 8:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Azi dimineata, dupa micul dejun, am mai tras o repriza scurta de schiat inainte sa plecam din Predeal , apoi am mai oprit si la Peles sa-l vizitam ca eu nu-l mai tineam minte asa de bine de cand eram mai mica, am nimerit si la o expozitie de evantaie acolo, foarte dragute Smile
Mai spre seara am ajuns la ai mei acasa, am despachetat bagajele, am mancat, dus..acum ma uit la handbal, la Oltchim si mai incolo vad eu ce fac, poate ma uit la un film, un serial ceva
lry

Data inscrierii: 11/11/2009

MesajTrimis: Duminica 14.03.2010 9:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
de ieri de la 10 pana spre dimineata am fost la karting si la suculetze+cafelutze cu 3 amici si cu prietenii lor din bucuresti …..nani vreo 3 ore …am fost jumatate de ora la liturghie la biserik (oribile slujbe sa fac in bucuresti) dupa care la 4tuning days Cool
pe la 4 a ajuns si pretenul in bucuresti sa ma duk la shopping (cadoul promis de ziua femeii)...nu l-am iertat nici de data asta Laughing
acum d-abia ce am ajuns acasa…mai stau putin ma bag la o baitza si nani ca zilele istea nu am prea am dormit si maine toata ziua am de facut analizele medicale si testul psihologic Rolling Eyes
Sus
kimya

Data inscrierii: 24/10/2009

MesajTrimis: Duminica 14.03.2010 10:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
astazi mi-am permis sa dorm pana aproape de 11 Very Happy
pe la 2 am fost pana in Covasna si m-am intors pe la 8,acum forum Smile
Delfinika

Data inscrierii: 10/11/2007

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 12:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
pffff azi chiar nustiu ce o sa fak....este ziua mea...dar nu am chef de absolut nimik si nu vreau sa vad pe nimeni...pt prima data in viata ma simt asa de prost de ziua mea.... voi merge la facultate....sau poate voi sta acasa..nustiu... si nici nu vreau sa dau nici o petrecere....cu toate ca lumea deja se cata petrecuta....ufff ce ma irita astfel de pesoane care se cer singure invitate....frate'mio mai nu mi-a rupt urechile acu cateva minute.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
funkyyy

Data inscrierii: 23/01/2010

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 12:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
La multi ani Delfinika!Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Cool
lavy20

Data inscrierii: 04/05/2007

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 7:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
la multi ani delfinika! sa ai o zi superba!

http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-carmyedy/
Sus
mihaela87

Data inscrierii: 18/02/2008

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 7:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Happy birthday, Delfinika Exclamation Very Happy
Sper sa iti placa tortul gargarita Laughing

Data inscrierii: 19/06/2008

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 8:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
La multi ani!!

Data inscrierii: 10/11/2007

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 10:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
multumesc fetele....mihaelatortul arata super, oare cum este la gust ??? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
se pare ca ziua a inceput bine, e foerte frumos afara si e asa de cald, sunt fericita...
luisik

Data inscrierii: 10/08/2005

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 11:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
la multi ani delfinik !! Mad

ieri am fost la munca dimineata pana la 2, apoi am fost la doctor sa vad daca tre sa ma operez sau nu de apendicita (ma cam supara de cateva zile) si apoi putin acasa, dupa care la piscina...a fost f frumos, am fost si aseara si alalta seara... Very Happy

Data inscrierii: 11/05/2008

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 12:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
La multi ani Delfinik!!!!!! Stai linistita ca si eu mai am putin pana la ziua mea si nu sunt atat de incantata Very Happy

Ieri: Am fost la scoala de la 7:30 pana la 8:30...pe urma am plecat toti...jumate` au sarit gardul de 3 metri si jumate ne`am luat bilet (gardian tampit ce avem in unele zile)...apoi acasa, meditatii, acasa iar, m`am jucat putin, dus si m`am culcat

Azi: Am fost sa`mi fac analizele si eu si tata (nu merge fara mine...e fricos), acum acasa, savurez o cafea o sa ma mai joc pe calculator, niste variante la mate, poate invat si la biologie si pe seara cred ca o sa ma duc sa vad un local pt ziua mea

P.S Dady_dina si Simona82 v`am vazut in Bolero....foarte dragute sunteti

Elena: Stefan?; Damon: Better. Me; Elena: You look, uhm...; Damon: Dashing? Gorgeous? Irresistable?
Sus
mihaela87

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 12:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^eu nu eram in Bolero? Sad

MesajTrimis: Marti 16.03.2010 12:11 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Delfinika a scris:
multumesc fetele....mihaelatortul arata super, oare cum este la gust ??? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
se pare ca ziua a inceput bine, e foerte frumos afara si e asa de cald, sunt fericita...

cred ca este foarte dulceee, in rest....habar n-am Laughing Laughing Laughing
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sa ne prezentam! Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 202, 203, 204  Urmatoare
Pagina 170 din 204

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum