Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Sani mari sau mici?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> El despre ea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
marcica_1

Data inscrierii: 10/10/2009

MesajTrimis: Duminica 11.10.2009 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Laughing Laughing Laughing Laughing
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007

MesajTrimis: Luni 12.10.2009 7:14 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
sweetygirlevil a scris:
Tu sti la ce folosesc, naie? Laughing

desigur, dar eu sunt intzarcat demult Laughing

.....dar tot ma mai scap
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Amidome_1one

Data inscrierii: 05/10/2006

MesajTrimis: Luni 12.10.2009 7:23 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Naie a scris:
sweetygirlevil a scris:
Tu sti la ce folosesc, naie? Laughing

desigur, dar eu sunt intzarcat demult Laughing

.....dar tot ma mai scap

ai imbatranit Surprised Laughing
Naie

MesajTrimis: Marti 13.10.2009 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
timpul nu iarta Wink
Sus
sweetygirlevil

Data inscrierii: 17/07/2007

MesajTrimis: Marti 13.10.2009 8:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^
din pacate Crying or Very sad
Sus
blue_varza

Data inscrierii: 24/11/2009

MesajTrimis: Miercuri 25.11.2009 7:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Sa fiu sincera, eu dintotdeauna am avut sanii cam maricei....si zau daca m-ar fi deranjat daca i-as fi avut mici Laughing ; in locul acestor persoane nu mi-as fi facut nici o grija Wink Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Naie

MesajTrimis: Vineri 27.11.2009 2:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
de fapt problema sanilor se pune cam asa:
Fa sa fii o persoana asa de interesanta incat sa nu intereseze pe nimeni sa se uite doar la marimea sanilor Laughing
Sus
pink vampire

Data inscrierii: 12/06/2009

MesajTrimis: Luni 30.11.2009 12:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Sani potriviti corpului Exclamation (Nu ca as fii lesbi), dar mie nu-mi plac fetele slabe care au niste pepeeeeeeeeeni uriasi Shocked Zau, arata ciudat rau pe corpul lor! Surprised
mony_aquarius

Data inscrierii: 22/03/2006

MesajTrimis: Luni 30.11.2009 5:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
sunt de acord cu tine Pink, sau am mai vazut fete micute de statura si cu sani mari, si nu le sta asa bine Sad

Data inscrierii: 06/02/2008

MesajTrimis: Luni 21.12.2009 11:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
nici mie nu-mi plac par niste papusele gonflabile Laughing Mad
Bombonita

Data inscrierii: 15/12/2009

MesajTrimis: Marti 22.12.2009 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
sunt de acord Very Happy
roberta116

Data inscrierii: 10/03/2010

MesajTrimis: Miercuri 10.03.2010 1:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Sad buna tuturor...am citit multe de aici...si ma bucur f mult ca mai sunt persoane ca voi...eu am sanii f mici si am 23 de ani si sincer sunt dezamagita si nu gasesc nicaieri nici o explicatie..ba chiar un tampit de doctor mi a spus ca imi trebuie nu stiu ce injectii....in ..vena--si alte alea...banuiesc ca nu stia ce vorbea mi se pare aiurea si m am saturat sa m spuna toata lumea..ca mai e timp....oare asa e?
Sus
Naie

MesajTrimis: Sambata 13.03.2010 12:51 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
roberta116 a scris:
Sad buna tuturor...am citit multe de aici...si ma bucur f mult ca mai sunt persoane ca voi...eu am sanii f mici si am 23 de ani si sincer sunt dezamagita si nu gasesc nicaieri nici o explicatie..ba chiar un tampit de doctor mi a spus ca imi trebuie nu stiu ce injectii....in ..vena--si alte alea...banuiesc ca nu stia ce vorbea mi se pare aiurea si m am saturat sa m spuna toata lumea..ca mai e timp....oare asa e?

mai cresc cand ramai gravida Wink
Sus
suntcalm

Data inscrierii: 03/03/2010

MesajTrimis: Luni 15.03.2010 10:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Daca nu sunt cat casa, sunt inutili.
lry

Data inscrierii: 11/11/2009

MesajTrimis: Miercuri 24.03.2010 11:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ideal ar fi sa ii ai medii, dar daca ar fi sa aleg intre sani mari si mici as alege fara ezitare pe cei mici, chiar si ff mici Laughing

prefer sanii mici...mai potzi sa-ti pui un push-up si gata problema Laughing

nu as vrea sa am ugere....parca nu as vrea sa mi se spuna "laptareasa" Rolling Eyes
Sus
roberta116

Data inscrierii: 10/03/2010

MesajTrimis: Vineri 26.03.2010 2:58 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
tot nu am raspunsul...am intrebat cu totul altceva...dar vad ca cei de sus nu au idee...cum este sa fi in asa situatie..! in fine.ce rost mai are..asa e cand nu esti in situatia respectiva!oricum ms ..lry
Sus
Naie

MesajTrimis: Vineri 26.03.2010 2:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
apeleaza la un prieten sa ii maseze si sa traga de ei Wink

Nu folosi greutati

glumesc, dar are efect
Sus
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009

MesajTrimis: Duminica 11.04.2010 6:23 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
roberta116 a scris:

Esti si f slaba?? Daca da.....mai ai sanse sa-ti creasca daca te ingrasi.
Naie

MesajTrimis: Duminica 11.04.2010 8:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
atentie! si nu folosi un prosop prea aspru cand te speli! Risti sa ii stergi de tot Wink
Sus
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009

MesajTrimis: Luni 12.04.2010 10:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^Ce rau esti.
little_termy
Moderator

Data inscrierii: 27/07/2009

MesajTrimis: Marti 13.04.2010 5:17 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Naie a scris:
atentie! si nu folosi un prosop prea aspru cand te speli! Risti sa ii stergi de tot Wink

Si nici vreo lotiune cicatrizanta in zina sanilor, risti sa-ti "treaca". Exclamation
vlacris1988

Data inscrierii: 06/06/2009

MesajTrimis: Marti 13.04.2010 7:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^ apropo de asta, o prietena de-a mea are sani mici si prietenul ei o necajeste si ii spune ca are niste bube si daca le da cu spirt ii trec. Very Happy
little_termy
Moderator

MesajTrimis: Marti 13.04.2010 10:06 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
vlacris1988 a scris:
^ apropo de asta, o prietena de-a mea are sani mici si prietenul ei o necajeste si ii spune ca are niste bube si daca le da cu spirt ii trec. Very Happy

Las' ca si io ma trezesc destul de odihnita dupa o noapte de dormit pe burta. Laughing
Naie

MesajTrimis: Miercuri 14.04.2010 10:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
PE BURTA CUI? Laughing
Sus
little_termy
Moderator

MesajTrimis: Vineri 16.04.2010 5:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Pe burta mea, in patul meu si pe muzica mea!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> El despre ea Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatoare
Pagina 6 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum