Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Asigurari de viata/sanatate

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Cariera / Job
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Bloo_Incubus

Data inscrierii: 17/11/2008

MesajTrimis: Miercuri 10.03.2010 9:39 pm    Titlul subiectului: Asigurari de viata/sanatate Raspunde cu citat (quote)
ce parere aveti despre produsele de asigurari de viata: pensii private, renete de studii, de deces supravietuire sau cele de sanatate?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MoIrE

Data inscrierii: 30/07/2006

MesajTrimis: Miercuri 10.03.2010 11:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Tocmai ce spuneau la Tv ca vor sa bage aceasta asigurare (de viata) obligatorie,o porcarie,adica ea in Romania trebuie sa ramana facultativa,optionala,nu stiu din ce sa mai scoata bani,vai..
Cat despre pensiile private,da sunt bune,in conditiile in care iesi la pensie mai devreme nu la 60 de ani.

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 1:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
chiar nu stiam de asta cu obligatorie, nu prea mai uit la tv. da ai dreptate in ceea ce priveste asta. inca nu am ajuns la un nivel de acceptiune incat sa se faca obligatorie. asig de deces, caci despre asta cred ca este vb tre' facuta de oameni care sunt capii familiei lor. Spre exemplu un domn are familie o casa luata ca si credit el sustine financiar familia. daca el moare pe timpul platii ratelor familia lui ramane si fara casa, astfel incat o asigurare care sa acopere ratele la casa si care sa dea bani si familiei pentru a putea sa se puna pe picioare financiar in urmatorii 5 ani e bine venita. in alte situatii nu prea vad rostul doar daca nu vrei sa lasi o mostenire. exista posibilitatea sa iei banii si mai devreme in cazul unei pensii private sau toti o data depinde cum doresti. daca vrei sa stii detalii mai multe iti stau la dispozitie cu cea mai mare placere. Smile
Sus
MoIrE

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 3:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Lucrezi in domeniu? Ai terminat o facultate de stiinte economice?
Pai cam asta este singurul motiv logic pt. care un om si-ar face asigurare de viata,nu pt. el ci pt. familie.
Stai ca am mai aflat ca si asigurarea de locuinte o sa fie obligatorie Very Happy Oricum cred ca o sa fie ca cea de masina,adica o sa platim putin,asa pt. salariile noastre,oricum in caz de paguba totala nu cred ca te despagubeste nimeni,chiar si cu asigurare (vb. de cea obligatorie).

Data inscrierii: 11/05/2008

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 3:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^ Exista si companii de asigurari serioase care se tin de treaba....nu vreau sa fac reclama

Elena: Stefan?; Damon: Better. Me; Elena: You look, uhm...; Damon: Dashing? Gorgeous? Irresistable?
Sus
MoIrE

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 3:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Sunt serioase,nu zic nu,insa ca si la masina, or sa exista interdictii,adica daca paguba se ridica la nu stiu ce suma,nu poti sa-ti repari masina pe asigurarea obligatorie ci pe Casco,nu?
Asa si la casa,daca iti ia foc,paguba totala,tu ai doar asigurarea obligatorie,te despagubeste cineva?

Data inscrierii: 11/05/2008

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 4:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
O sa intreb ca am in casa persoane care se ocupa cu asta Laughing

Elena: Stefan?; Damon: Better. Me; Elena: You look, uhm...; Damon: Dashing? Gorgeous? Irresistable?
Sus
MoIrE

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 4:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^bine

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 6:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
da moire am terminat pe economic si activez in domeniu, nu de mult timp, dar am o curiozitate sa vad acceptiunea si receptivitatea persoanelor fata de acest lucru. daca doresti iti pot explica destul de multe si iti pot oferi informatii.
la casa stiu ca anual va fi o prima de 10 euro sau 20 de euro, iar suma asigurata 10.000 euro, respectiv 20.000 euro. putin ce-i drept. se dau in functie de materialul de contructie, anul cladirii etc, cel putin asa am auzit si eu , eu stiu mult mai multe pe viata si nu am tangente cu bunurile. la compania la care lucrez sunt f multe chestii mai mult decat ok.
si eu eram sceptica.
da cand e vb de un bun te poti fofili si frauda compania, stiu persoane care au facut asta la masini, dar si invers sa fie compania drastica, insa cu viata unui om nu te poti juca. ori e alba sau neagra, cel putin asa vad eu lucrurile.
Sus
MoIrE

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 9:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Si eu am facut asigurari la facultate Very Happy
Multumesc de ajutor,insa momentan nu am cum sa platesc nicio asigurare,nu am masina personala,nu am casa pe numele meu,nu lucrez ca sa am o pensie privata,n-am niciun venit ca sa am o asigurare de viata Laughing tragic

MesajTrimis: Vineri 12.03.2010 7:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
asta nu inseamna ca nu ai putea sti mai multe Wink
Sus
lry

Data inscrierii: 11/11/2009

MesajTrimis: Duminica 14.03.2010 10:25 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
MoIrE a scris:
Sunt serioase,nu zic nu,insa ca si la masina, or sa exista interdictii,adica daca paguba se ridica la nu stiu ce suma,nu poti sa-ti repari masina pe asigurarea obligatorie ci pe Casco,nu?
Asa si la casa,daca iti ia foc,paguba totala,tu ai doar asigurarea obligatorie,te despagubeste cineva?

in cazul asigurarii obligatorii te va despagubi dar cu suma de 10000 sau 20000 euro Laughing
daca consideri ca locuinta ta valoreaza mai mult poti sa-ti inchei polita de asig a locuintei cu o suma asigurata mult mai mare, iar in caz de incendiu, dauna totala, vei primi intreaga suma Razz
oricum daca inchei o asig de locuinta nu vei mai fi obligata sa ai si asigurarea obligatorie Laughing

iar in cazul rca-ului....nu exista interdictii....la casco apelezi doar daca ai provocat tu accidentul ca sa-ti repari propria masina Razz
Sus
MoIrE

MesajTrimis: Duminica 14.03.2010 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^multumesc de informatii.

Data inscrierii: 11/11/2009

MesajTrimis: Luni 15.03.2010 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^nu ai pt ce Razz
Sus
artdeco

Data inscrierii: 08/02/2005

MesajTrimis: Sambata 27.03.2010 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
De curand m-am bagat in asigurari desi m-am dezumflat pt ca nu am gasit oameni pentru a le face asigurari Sad ... majoritatea erau deja asigurati (privata, masina, casa) si degeaba m-am inscris la firma asta.

Data inscrierii: 17/03/2010

MesajTrimis: Joi 13.05.2010 8:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Buna! Eu fac asigurari casco,rca, de viata, de persoane, de calatorie, de casa cu extra asigurari.
Daca este cineva interesat ma puteti contacta la dddannuttzza@yahoo.com
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Cariera / Job Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum