Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Ati fi capabili sa omorati un om????
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Dosarele X
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
pissy14

Data inscrierii: 28/02/2009

MesajTrimis: Vineri 17.04.2009 9:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
nu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihastef

Data inscrierii: 23/10/2008

MesajTrimis: Marti 21.04.2009 7:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Da,as fi in stare daca viata copilului meu ar fi amenintata de vreun nenorocit,pt copilul meu tai,spanzur si ucid.
As fi in stare de multe lucruri daca as fi in situatii foarte extreme.
In rest sunt foarte pasnica. Laughing
Andrada_88

Data inscrierii: 28/01/2009

MesajTrimis: Sambata 02.05.2009 1:45 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
De felul meu sunt o persoana sensibila, nu as putea sa fac rau cuiva. Dar acum ma uit la un film pe Hallmark, Trafic Uman... Desi e un film, stiu ca exista si in realitate asemenea cazuri..din pacate. Cand vad asa ceva, simt o forta care creste in mine si ma simt in stare de a lua viata unor nenorociti de astia! Nu au niciun drept asupra unor vieti!!! Astia merita ucisi!
Sus
adry_pinky007

Data inscrierii: 05/05/2009

MesajTrimis: Miercuri 17.06.2009 8:10 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Joice a scris:
O singura persoana as fi in stare s-o omor. Cu manutele-astea doua cu care tastez acuma Smile Si mi-ar face maaaare placere. Oare asta ma face psihopata? Confused
nice . . . cam asa si eu dak ar face figuri ex-u Twisted Evil Evil or Very Mad

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Joi 18.06.2009 1:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Sincer, nu m-am gandit la asta vreodata. Sunt persoane pe care le urasc, dar nu le doresc moartea. Poate doar daca ar fi in legitima aparare sau daca prin acest lucru as putea salva viata unor persoane dragi as fi in stare de asa ceva.

Data inscrierii: 28/12/2008

MesajTrimis: Joi 02.07.2009 11:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
DA! Am o fire foarte protectoare. Am tendinta sa port ranchiuna pe viata celor care ranesc persoanele la care tin. In functie de gravitatea situatiei, probabil as fi in stare si de crima.
Sus
Dreama

Data inscrierii: 27/09/2009

MesajTrimis: Duminica 01.11.2009 9:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
doar in situatii deosebite. Wink

R.I.P James Bulger& Brittany Murphy - In our heart forever
Sus
bya*

Data inscrierii: 06/11/2009

MesajTrimis: Luni 09.11.2009 11:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Teoretic as putea doar m-am uitat la muuuulte filme horror Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ..Dar practic.. NICI GAND! Rolling Eyes ..Poate doar in autoaparare Laughing in rest n-are voie nimeni sa ia viata cuiva Embarassed

http://bianqqqa.blogspot.com/
Sus
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007

MesajTrimis: Luni 09.11.2009 1:53 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Joice a scris:
O singura persoana as fi in stare s-o omor. Cu manutele-astea doua cu care tastez acuma Smile Si mi-ar face maaaare placere. Oare asta ma face psihopata? Confused

daca o omori da Wink
Sus
sweetygirlevil

Data inscrierii: 17/07/2007

MesajTrimis: Marti 10.11.2009 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Probabil ca da....se zice ca fiecare din noi avem o parte animala in noi!Sunt o persoana calma si nu-mi place sa fac rau, dar probabil as putea, acum depinde cine ar fi persoana aia si cat rau ar putea sa-mi faca Wink
Sus
myhai2002

Data inscrierii: 16/01/2010

MesajTrimis: Sambata 16.01.2010 4:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Eu in mom acesta , ma tot gandesc cum sa il omor pe concubinul mamei mele. mama mea trece prin multe chinuri.... nu poate sa fie alaturi de mine , acel animal o bate rau, eu l-am mai batut odata....KO.... tot nu s-a invatat minte ... nu stiu ce sa ma fac... ganditi-va , e mama mea .nu imi e frica de puscarie.... astept niste idei Neutral
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
hypnos

Data inscrierii: 10/12/2005

MesajTrimis: Sambata 16.01.2010 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
E bine ca nu tie frica de puscarie dar ar trebui sa te gandesti macar ca vei pierde un timp pe acolo in loc sa faci ceva mai folositor.sincer daca as avea o situatie asemanatoare cu a ta as face la fel.
De ce nu incerci cu politia sau sa vrb cu mama ta sa renunte la el ?
Bombonita

Data inscrierii: 15/12/2009

MesajTrimis: Sambata 16.01.2010 11:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
in nici un caz Exclamation
myhai2002

MesajTrimis: Duminica 17.01.2010 2:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
mamei ii e frica sa plece de langa el , pt ca o cauta si ii face numai probele mari. e greu.pana la urma am sa incerc cu politia sa ii fac un flagrant-santaj si sa se duca unde ii e locul.... printre genul de oameni ca el. ... am sa va tin la curent ... mersi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
little_termy
Moderator

Data inscrierii: 27/07/2009

MesajTrimis: Duminica 17.01.2010 2:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Incearca sa stai, macar pana cand se mai linistesc apele, in aceeasi casa cu mama ta, probabil individul va fi intimidat de prezenta ta si nu va mai indrazni sa se apropie. Asta in cazul in care mama ta chiar vrea sa scape de el...daca nu, roaga-te sa-i vina mintea la cap. Sau incearca sa obtii un ordin de restrictie, ceva...Sau...daca o mai bate, sa mearga sa-si scoata un certificat medico-legal care sa ateste faptul ca a fost vatamata si sa-l infunde cumva pe retardat. Nu am fost niciodata in situatia asta, dar cred ca as innebuni sa vad ca o loveste cineva pe mama.
Nu te mai gandi la solutii extreme, incearca sa gandesti la rece, sunt convinsa ca vei gasi o solutie optima. N-are sens sa faci vreun gest necugetat si sa infunzi puscaria...la fel de bine ar putea s-o infunde el.
myhai2002

MesajTrimis: Luni 18.01.2010 1:41 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
little_termy a scris:
Incearca sa stai, macar pana cand se mai linistesc apele, in aceeasi casa cu mama ta, probabil individul va fi intimidat de prezenta ta si nu va mai indrazni sa se apropie. Asta in cazul in care mama ta chiar vrea sa scape de el...daca nu, roaga-te sa-i vina mintea la cap. Sau incearca sa obtii un ordin de restrictie, ceva...Sau...daca o mai bate, sa mearga sa-si scoata un certificat medico-legal care sa ateste faptul ca a fost vatamata si sa-l infunde cumva pe retardat. Nu am fost niciodata in situatia asta, dar cred ca as innebuni sa vad ca o loveste cineva pe mama.
Nu te mai gandi la solutii extreme, incearca sa gandesti la rece, sunt convinsa ca vei gasi o solutie optima. N-are sens sa faci vreun gest necugetat si sa infunzi puscaria...la fel de bine ar putea s-o infunde el.

iti multumesc mult pentru sfaturi , tipul cica vrea 15.000 E ca s ao lase in pace..... primul pas pe care il fac este sa ma duc maine la POL si sa "fac" un flagrant pentru santaj .... Poate o sa reusesc ceva ...... nu stiu ce sa mai zic... NeutralNeutralNeutralNeutralNeutral pwpsss
Sus
mary:*

Data inscrierii: 06/02/2008

MesajTrimis: Sambata 23.01.2010 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ca sa ma apar sau sa apar pe cineva care iubesc da as fi capabila dar cu premeditare niciodata Rolling Eyes
Nolwenn

Data inscrierii: 11/11/2009

MesajTrimis: Marti 02.02.2010 12:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Lasand la o parte cazurile de legitima aparare, cred ca as incerca, in mod eficace si subtil, sa "omor" un om care a facut rau familiei mele, sau care mi-a distrus viata sau cariera, etc,. in orice caz, pe cineva care mi-ar face foarte mult rau, in mod gratuit, sau din invidie si gelozie, (ceea ce mi s-a intamplat, adica sa fiu hartuita constant si neobosit, de persoane malefice), dar sigur asemenea persoane le-as "omori", compromitandu-le in fata tuturor, le-as distruge orice grad de demnitate, umilindu-le ingrozitor, dupa ce le-am studiat toate punctele slabe. As distruge pe cineva, din razbunare, dar nu l-as omori, ci i-as oferi ceva mai dur si mai mortal decat moartea: rusinea fata de ceilalti, blamul general, dispretul celor din jur fata de faptele respectivei persoane, pe scurt, i-as compromite imaginea definitiv si eventual as aduce persoana respectiva intr-o stare de saracie si umilinta teribila, ceea ce, fara indoiala, e mult mai fatal, decat moartea insasi, pentru ca eu as viza distrugerea sufletului respectivei persoane, nu a corpului.
Sus
shrink

Data inscrierii: 02/02/2010

MesajTrimis: Vineri 05.02.2010 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
in cazul unui pericol cred ca m-as transforma
cancerul, ucigasul...exista in fiecare dintre noi. depinde doar daca intalnim factorii care sa declanseze aceste lucruri
Sus
lemuria

Data inscrierii: 18/06/2009

MesajTrimis: Miercuri 10.03.2010 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
nu,nu cred....e totusi vorba de o viata
Sus
suntcalm

Data inscrierii: 03/03/2010

MesajTrimis: Miercuri 10.03.2010 1:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Evident, dar doar în situa?ii de ultim? solu?ie.
sorana2

Data inscrierii: 07/09/2009

MesajTrimis: Duminica 11.07.2010 4:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Daca vrei sa pedepsesti pe cineva,exista multe pedepse su chestii pe care i le poti face ,fara a fi nevoie sa il omori.Il terorizezi,il tii in stress cat mai mult timp cu putinta.
Nu,nu as omora pe cineva in nicio conditie dar cateva corectii, cat sa ma tina minte ,tot i-as aplica
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Dosarele X Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum