| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
pissy14

Data inscrierii: 28/02/2009 Mesaje: 2477
|
Trimis: Vineri 17.04.2009 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu |
|
| Sus |
|
 |
mihastef

Data inscrierii: 23/10/2008 Mesaje: 46 Locatie: Crevedia
|
Trimis: Marti 21.04.2009 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,as fi in stare daca viata copilului meu ar fi amenintata de vreun nenorocit,pt copilul meu tai,spanzur si ucid.
As fi in stare de multe lucruri daca as fi in situatii foarte extreme.
In rest sunt foarte pasnica.  _________________ http://mihastefbiju.shopmania.biz/ |
|
| Sus |
|
 |
Andrada_88

Data inscrierii: 28/01/2009 Mesaje: 213 Locatie: Suceava
|
Trimis: Sambata 02.05.2009 1:45 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| De felul meu sunt o persoana sensibila, nu as putea sa fac rau cuiva. Dar acum ma uit la un film pe Hallmark, Trafic Uman... Desi e un film, stiu ca exista si in realitate asemenea cazuri..din pacate. Cand vad asa ceva, simt o forta care creste in mine si ma simt in stare de a lua viata unor nenorociti de astia! Nu au niciun drept asupra unor vieti!!! Astia merita ucisi! |
|
| Sus |
|
 |
adry_pinky007

Data inscrierii: 05/05/2009 Mesaje: 1357 Locatie: My Happy World
|
Trimis: Miercuri 17.06.2009 8:10 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Joice a scris: | O singura persoana as fi in stare s-o omor. Cu manutele-astea doua cu care tastez acuma Si mi-ar face maaaare placere. Oare asta ma face psihopata?  | nice . . . cam asa si eu dak ar face figuri ex-u  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008 Mesaje: 6888 Locatie: roman
|
Trimis: Joi 18.06.2009 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Sincer, nu m-am gandit la asta vreodata. Sunt persoane pe care le urasc, dar nu le doresc moartea. Poate doar daca ar fi in legitima aparare sau daca prin acest lucru as putea salva viata unor persoane dragi as fi in stare de asa ceva. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Joice
Data inscrierii: 28/12/2008 Mesaje: 2614
|
Trimis: Joi 02.07.2009 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DA! Am o fire foarte protectoare. Am tendinta sa port ranchiuna pe viata celor care ranesc persoanele la care tin. In functie de gravitatea situatiei, probabil as fi in stare si de crima. |
|
| Sus |
|
 |
Dreama

Data inscrierii: 27/09/2009 Mesaje: 829 Locatie: streets of philadelphia
|
Trimis: Duminica 01.11.2009 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
doar in situatii deosebite.  _________________

R.I.P James Bulger& Brittany Murphy - In our heart forever |
|
| Sus |
|
 |
bya*

Data inscrierii: 06/11/2009 Mesaje: 1000 Locatie: Pe aici <3
|
Trimis: Luni 09.11.2009 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Teoretic as putea doar m-am uitat la muuuulte filme horror ..Dar practic.. NICI GAND! ..Poate doar in autoaparare in rest n-are voie nimeni sa ia viata cuiva  _________________ Eu sunt eu :-j ... Daca nu`ti convine..Nu ma lua in seama.
http://bianqqqa.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007 Mesaje: 2315
|
Trimis: Luni 09.11.2009 1:53 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Joice a scris: | O singura persoana as fi in stare s-o omor. Cu manutele-astea doua cu care tastez acuma Si mi-ar face maaaare placere. Oare asta ma face psihopata?  |
daca o omori da  |
|
| Sus |
|
 |
sweetygirlevil

Data inscrierii: 17/07/2007 Mesaje: 588
|
Trimis: Marti 10.11.2009 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Probabil ca da....se zice ca fiecare din noi avem o parte animala in noi!Sunt o persoana calma si nu-mi place sa fac rau, dar probabil as putea, acum depinde cine ar fi persoana aia si cat rau ar putea sa-mi faca  |
|
| Sus |
|
 |
myhai2002
Data inscrierii: 16/01/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Sambata 16.01.2010 4:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu in mom acesta , ma tot gandesc cum sa il omor pe concubinul mamei mele. mama mea trece prin multe chinuri.... nu poate sa fie alaturi de mine , acel animal o bate rau, eu l-am mai batut odata....KO.... tot nu s-a invatat minte ... nu stiu ce sa ma fac... ganditi-va , e mama mea .nu imi e frica de puscarie.... astept niste idei  |
|
| Sus |
|
 |
hypnos

Data inscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 551 Locatie: sala de forta/Europe/Middle East/Qua Patet Orbis
|
Trimis: Sambata 16.01.2010 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
E bine ca nu tie frica de puscarie dar ar trebui sa te gandesti macar ca vei pierde un timp pe acolo in loc sa faci ceva mai folositor.sincer daca as avea o situatie asemanatoare cu a ta as face la fel.
De ce nu incerci cu politia sau sa vrb cu mama ta sa renunte la el ? _________________ Even though I walk through the valley of the shadow of death I fear no evil;Train for War, Fight to Win, Defeat our Nation’s Enemies;Pia Fidelis;Who Dares Wins;First In ! No Guts , No Glory ! |
|
| Sus |
|
 |
Bombonita

Data inscrierii: 15/12/2009 Mesaje: 561 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sambata 16.01.2010 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
in nici un caz  _________________ Just live your life! |
|
| Sus |
|
 |
myhai2002
|
Trimis: Duminica 17.01.2010 2:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| mamei ii e frica sa plece de langa el , pt ca o cauta si ii face numai probele mari. e greu.pana la urma am sa incerc cu politia sa ii fac un flagrant-santaj si sa se duca unde ii e locul.... printre genul de oameni ca el. ... am sa va tin la curent ... mersi |
|
| Sus |
|
 |
little_termy Moderator
Data inscrierii: 27/07/2009 Mesaje: 1208 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Duminica 17.01.2010 2:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Incearca sa stai, macar pana cand se mai linistesc apele, in aceeasi casa cu mama ta, probabil individul va fi intimidat de prezenta ta si nu va mai indrazni sa se apropie. Asta in cazul in care mama ta chiar vrea sa scape de el...daca nu, roaga-te sa-i vina mintea la cap. Sau incearca sa obtii un ordin de restrictie, ceva...Sau...daca o mai bate, sa mearga sa-si scoata un certificat medico-legal care sa ateste faptul ca a fost vatamata si sa-l infunde cumva pe retardat. Nu am fost niciodata in situatia asta, dar cred ca as innebuni sa vad ca o loveste cineva pe mama.
Nu te mai gandi la solutii extreme, incearca sa gandesti la rece, sunt convinsa ca vei gasi o solutie optima. N-are sens sa faci vreun gest necugetat si sa infunzi puscaria...la fel de bine ar putea s-o infunde el. _________________ O sa fiu in apele mele cand o sa-mi cumpar un ocean. |
|
| Sus |
|
 |
myhai2002
|
Trimis: Luni 18.01.2010 1:41 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| little_termy a scris: | Incearca sa stai, macar pana cand se mai linistesc apele, in aceeasi casa cu mama ta, probabil individul va fi intimidat de prezenta ta si nu va mai indrazni sa se apropie. Asta in cazul in care mama ta chiar vrea sa scape de el...daca nu, roaga-te sa-i vina mintea la cap. Sau incearca sa obtii un ordin de restrictie, ceva...Sau...daca o mai bate, sa mearga sa-si scoata un certificat medico-legal care sa ateste faptul ca a fost vatamata si sa-l infunde cumva pe retardat. Nu am fost niciodata in situatia asta, dar cred ca as innebuni sa vad ca o loveste cineva pe mama.
Nu te mai gandi la solutii extreme, incearca sa gandesti la rece, sunt convinsa ca vei gasi o solutie optima. N-are sens sa faci vreun gest necugetat si sa infunzi puscaria...la fel de bine ar putea s-o infunde el. |
iti multumesc mult pentru sfaturi , tipul cica vrea 15.000 E ca s ao lase in pace..... primul pas pe care il fac este sa ma duc maine la POL si sa "fac" un flagrant pentru santaj .... Poate o sa reusesc ceva ...... nu stiu ce sa mai zic...     pwpsss |
|
| Sus |
|
 |
mary:*

Data inscrierii: 06/02/2008 Mesaje: 1674 Locatie: Iasi
|
|
| Sus |
|
 |
Nolwenn
Data inscrierii: 11/11/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Marti 02.02.2010 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Lasand la o parte cazurile de legitima aparare, cred ca as incerca, in mod eficace si subtil, sa "omor" un om care a facut rau familiei mele, sau care mi-a distrus viata sau cariera, etc,. in orice caz, pe cineva care mi-ar face foarte mult rau, in mod gratuit, sau din invidie si gelozie, (ceea ce mi s-a intamplat, adica sa fiu hartuita constant si neobosit, de persoane malefice), dar sigur asemenea persoane le-as "omori", compromitandu-le in fata tuturor, le-as distruge orice grad de demnitate, umilindu-le ingrozitor, dupa ce le-am studiat toate punctele slabe. As distruge pe cineva, din razbunare, dar nu l-as omori, ci i-as oferi ceva mai dur si mai mortal decat moartea: rusinea fata de ceilalti, blamul general, dispretul celor din jur fata de faptele respectivei persoane, pe scurt, i-as compromite imaginea definitiv si eventual as aduce persoana respectiva intr-o stare de saracie si umilinta teribila, ceea ce, fara indoiala, e mult mai fatal, decat moartea insasi, pentru ca eu as viza distrugerea sufletului respectivei persoane, nu a corpului. |
|
| Sus |
|
 |
shrink

Data inscrierii: 02/02/2010 Mesaje: 53 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vineri 05.02.2010 4:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
in cazul unui pericol cred ca m-as transforma
cancerul, ucigasul...exista in fiecare dintre noi. depinde doar daca intalnim factorii care sa declanseze aceste lucruri |
|
| Sus |
|
 |
lemuria
Data inscrierii: 18/06/2009 Mesaje: 124
|
Trimis: Miercuri 10.03.2010 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu,nu cred....e totusi vorba de o viata |
|
| Sus |
|
 |
suntcalm

Data inscrierii: 03/03/2010 Mesaje: 54
|
Trimis: Miercuri 10.03.2010 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Evident, dar doar în situa?ii de ultim? solu?ie. _________________ Fiecare cu filmu' lui... |
|
| Sus |
|
 |
sorana2
Data inscrierii: 07/09/2009 Mesaje: 977
|
Trimis: Duminica 11.07.2010 4:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa pedepsesti pe cineva,exista multe pedepse su chestii pe care i le poti face ,fara a fi nevoie sa il omori.Il terorizezi,il tii in stress cat mai mult timp cu putinta.
Nu,nu as omora pe cineva in nicio conditie dar cateva corectii, cat sa ma tina minte ,tot i-as aplica |
|
| Sus |
|
 |
|