Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
cum se castiga?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Discutii cu redactorul sef JOY
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
graal
Moderator

Data inscrierii: 24/11/2005

MesajTrimis: Joi 23.07.2009 8:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Poti sa participi si zilnic, si o data pe luna, cum vrei tu. calculatorul ia in considerare, la extragere, doar o singura data un user
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alinutza92

Data inscrierii: 09/06/2008

MesajTrimis: Luni 01.03.2010 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
deci daca participam in fiecare zi, avem doar o sansa la extragere?
si cand se vor extrage premiile la concursurile din februarie?
graal
Moderator

MesajTrimis: Luni 01.03.2010 1:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Castigatorii pe luna februarie se vor extrage cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare, luni
Poti sa participi in fiecare zi, numele tau este inregistrat de mai multe ori, dar programul extrage doar o singura data un nume
Sus
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Luni 01.03.2010 1:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
este posibil ca o aceeasi persoana sa castige la 2 concursuri diferite intr-o luna?
Moderator

MesajTrimis: Luni 01.03.2010 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Da
Sus
alinutza92

MesajTrimis: Luni 01.03.2010 1:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
multumesc graal
graal
Moderator

MesajTrimis: Luni 01.03.2010 1:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Nu ai pentru ce
Sus
tzontz 5onici

MesajTrimis: Luni 01.03.2010 7:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
multumesc, graal Razz

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cand se afiseaza? Smile
graal
Moderator

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
In cursul zilei de azi
Sus
lavy20

Data inscrierii: 04/05/2007

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 3:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
vai ce fericita sunt! am castigat!!!!!!!!!!!!!! la avon. graal, parca era un luciu de buze si o gentuta, sau ma insel?

http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-carmyedy/
Sus
lavy20

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 3:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
graal. inca o intrebare. sunt din bucuresti, deci va trebui sa vin personal sa imi ridic premiul. dar cum se procedeaza? trebuie sa primesc mail si apoi sa vin in termen de 14 zile sa ridic premiul?

Sus
graal
Moderator

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 4:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Felicitari
Premiul consta intr-un Luciu de buze Glazewear Shine si o geanta Ruthie.

In regulament scrie "Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 - 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza."

Eu inteleg ca trebuie sa primesti mail mai intai. Daca nu primesti intr-o saptamana, ai la dispozitie adresa concurs@edipresse.ro unde poti scrie si sa intrebi care este situatia premiului
Sus
lavy20

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 4:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
multumesc pt raspuns graal Razz

Sus
graal
Moderator

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Pentru putin
Sus
alinutza92

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 9:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
eu nu am avut noroc luna asta:( luna viitoare..
tzontz 5onici

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 9:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
si eu gandeam la fel cand am vazut castigatorii Laughing

Data inscrierii: 30/07/2006

MesajTrimis: Marti 09.03.2010 10:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Nu se stie niciodata Very Happy

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 6:17 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
graal a scris:
Castigatorii pe luna februarie se vor extrage cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare, luni
Poti sa participi in fiecare zi, numele tau este inregistrat de mai multe ori, dar programul extrage doar o singura data un nume

dar daca votezi in fiecare zi, sau de mai multe ori pe luna, numele iti apare de atatea ori de cate votezi? sau o singura data?

Sus
graal
Moderator

MesajTrimis: Joi 11.03.2010 8:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Programul extrage un nume o singura data pe zi, dar dand mai multe clickuri, cel putin cate unul in fiecare zi, ai mai multe sanse. Nu stiu cat ati inteles Very Happy. Nu prea stiu eu cum sa explic exact. E cam asa: dai click de 3 ori in fiecare zi a lunii - se ia in considerare un vot /zi dar posibilitatea de a fi extras este mai mare
Sus
lavy20

MesajTrimis: Vineri 12.03.2010 9:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
eu am inteles

Sus
pink vampire

Data inscrierii: 12/06/2009

MesajTrimis: Vineri 12.03.2010 11:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Si cum afli daca ai castigat? Primesti mail sau cum...? Rolling Eyes
MoIrE

Data inscrierii: 30/07/2006

MesajTrimis: Vineri 12.03.2010 12:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Te uiti pe pagina principala,la sectiunea Club Joy-Castigatori

Uite ce spun ei:

Citat:
Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 - 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

Data inscrierii: 17/03/2010

MesajTrimis: Miercuri 17.03.2010 4:47 pm    Titlul subiectului: VOTURI CONCURS Raspunde cu citat (quote)
Buna sunt noua pe aici Embarassed si as vrea sa stiu si eu la concursuri, cum se da voturi ca nu am inteles? Ce inseamna un vot pe zi, cine da acel vot? Rolling Eyes [/b]
Sus
graal
Moderator

MesajTrimis: Miercuri 17.03.2010 5:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Votul il dai tu, este vorba de ce alegere faci cand participi la un concurs, unde exista mai multe variante de raspuns
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Discutii cu redactorul sef JOY Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum