| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
andreeabelba

Data inscrierii: 24/09/2008 Mesaje: 418 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Sambata 27.09.2008 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mama trebuie sa stie doar strictul necesar.Nu trebuie sa intru in detalii prea mari cu ea ca nu e bine... |
|
| Sus |
|
 |
cryss_alina
Data inscrierii: 18/01/2009 Mesaje: 50
|
|
| Sus |
|
 |
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008 Mesaje: 6888 Locatie: roman
|
Trimis: Miercuri 10.06.2009 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pot sa vorbesc destul de multe cu mama, numai ca unele detalii prefer sa le omit pentru ca e foarte protectiva si unele chestii nu sunt sigura ca le-ar intelege. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
adry_pinky007

Data inscrierii: 05/05/2009 Mesaje: 1357 Locatie: My Happy World
|
Trimis: Miercuri 17.06.2009 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
mama trebuie sa stie doar ce vreau eu sa stie despre mine. nu ar intelege anumite lucruri si nu mi-ar fi d ajutor  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
bogdan_yoo
Data inscrierii: 20/05/2009 Mesaje: 1400 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Luni 13.07.2009 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu prea multe nu imi place sa le zic cu cine sunt,cu cine vb la telefon,unde am fost,ce am facut  |
|
| Sus |
|
 |
izel
Data inscrierii: 26/04/2009 Mesaje: 1267 Locatie: CT
|
Trimis: Luni 13.07.2009 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mama stie tot despre mine. Nu stiu cum reuseste. Chiar daca omit sa-i spun unele lucruri se prinde imediat despre ce e vorba. Nici nu ma deranjez sa o mint ca stiu ca stie adevarul.. Uneori ma sperie.. ori are ea o intuitie de invidiat, ori sunt eu prea usor de citit (de catre cei care chiar ma cunosc).  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
crisnfr

Data inscrierii: 22/07/2008 Mesaje: 1936 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Miercuri 15.07.2009 1:29 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| izel a scris: | Mama stie tot despre mine. Nu stiu cum reuseste. Chiar daca omit sa-i spun unele lucruri se prinde imediat despre ce e vorba. Nici nu ma deranjez sa o mint ca stiu ca stie adevarul.. Uneori ma sperie.. ori are ea o intuitie de invidiat, ori sunt eu prea usor de citit (de catre cei care chiar ma cunosc).  |
Cred ca e o combinatie, adica mamele stiu mereu sa isi citeasca din priviri copiii sau asa ar trebui. Si in cazul meu e asemanatoare situatia.
Chiar daca incerc acasa sa ascund cand mai am vreo problema, e suficient sa prinda mama o privire mai ingandurata. Ma si enerveaza cateodata ca prea ma citeste usor. Cred ca o sa port ochelari fumurii prin casa , ca pe mine ochii ma tradeaza ))
Eu pe fratele meu mai mic l-am invatat ca orice problema are, idiferent ce face sa ne spuna pentru ca este baiatul nostru si daca ne minte pe noi e ca si cum s-ar minti pe el . Adevarul e ca acum mai merge treaba ca are 10 ani si ceva. Oricum, eu si cu el o sa avem o relatie f apropiata si de acum inainte
Mi-ar placea daca o sa am un copil sa avem o relatie f apropiata si sa imi spuna orice. Asa mi se pare firesc _________________ Viata fara muzica ar fi mai trista, iar muzica fara Michael ar fi fost mai saraca!
Long live the king!!!! I love you and i miss you MJ :*
 |
|
| Sus |
|
 |
anduza77
Data inscrierii: 04/01/2006 Mesaje: 1036 Locatie: targu mures
|
Trimis: Luni 27.07.2009 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dupa parerea mea , mama mea cel putin ar fi bine daca nu ar sti nimic, toata viata mi-a zis ca vai doamne ea e prietena mea si sa ii spun orice, ca daca am vreo problema e singura care ma poate ajuta. Dar chiar daca e mama mea e o proasta si jumatate ca daca ii zic ceva se supara, urla la mine si intoarce tot impotriva mea, nu vorbeste cu mine o saptamana intreaga daca ii zic ceva ce ei nu ii convine, asa ca m-am invatat minte, nu trebuie sa stie nimic despre mine si asa ii mai bine. |
|
| Sus |
|
 |
bella9090

Data inscrierii: 13/07/2009 Mesaje: 61
|
Trimis: Marti 28.07.2009 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mama ......nu prea ma inteleg ....tata ...nici atat ...am avut o relatie cu parintii de a lungul vietii pfffff nasoala rau .sper sa fiu eu o mama mai buna .sper si sotul meu sa fie asa cum as vrea eu , si ca sot si ca parinte .sa dea Dumnezeu . |
|
| Sus |
|
 |
Printzi

Data inscrierii: 21/07/2009 Mesaje: 338
|
Trimis: Joi 18.02.2010 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma inteleg bine cu ea si cu restul familiei mele dar..... eu petrec mult timp la faculta , ea este o persoana f ocupata,mereu pe drumuri si la job sau plecata la intalniri prin nush ce tari . Mai mult discutam la telefon decat ne vedem asa ca majoritatea discutiilor se rezuma la "esti bine , ai papat azi , mai ai bani ?" cam atat
So....mare lucru nu stie daca nu prea ii prezenta |
|
| Sus |
|
 |
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007 Mesaje: 2315
|
Trimis: Joi 18.02.2010 11:22 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| cami_finuta a scris: | | :cand am avut prima experienta sexuala,mi-a reprosat ca tbuia sa mai stau,asta ca -vezi doamne- m-am cam grabit!!(aveam at 21 de ani); |
 |
|
| Sus |
|
 |
little_termy Moderator
Data inscrierii: 27/07/2009 Mesaje: 1208 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vineri 19.02.2010 1:28 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| anduza77 a scris: | | dupa parerea mea , mama mea cel putin ar fi bine daca nu ar sti nimic, toata viata mi-a zis ca vai doamne ea e prietena mea si sa ii spun orice, ca daca am vreo problema e singura care ma poate ajuta. Dar chiar daca e mama mea e o proasta si jumatate ca daca ii zic ceva se supara, urla la mine si intoarce tot impotriva mea, nu vorbeste cu mine o saptamana intreaga daca ii zic ceva ce ei nu ii convine, asa ca m-am invatat minte, nu trebuie sa stie nimic despre mine si asa ii mai bine. |
Astea sunt cuvinte grele, Anduzza...sa nu-ti para rau ulterior.  _________________ O sa fiu in apele mele cand o sa-mi cumpar un ocean. |
|
| Sus |
|
 |
lry

Data inscrierii: 11/11/2009 Mesaje: 649
|
Trimis: Vineri 19.02.2010 11:02 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Printzi a scris: | Ma inteleg bine cu ea si cu restul familiei mele dar..... eu petrec mult timp la faculta , ea este o persoana f ocupata,mereu pe drumuri si la job sau plecata la intalniri prin nush ce tari . Mai mult discutam la telefon decat ne vedem asa ca majoritatea discutiilor se rezuma la "esti bine , ai papat azi , mai ai bani ?" cam atat
So....mare lucru nu stie daca nu prea ii prezenta |
cam asa-i si in cazul meu....plus ca nu-i mai zic nimic ca oricum in 10 minute uita ce i-am zis, este toata ziua bagata cu capul prin dosare
si pe mine ma intreaba la telefon "ai papat?" "ai bani?".....daca zic "nu" imediat este ff saritoare si-mi face trimitere la contul tatalui...imi mai si zice "trage cat mai mult din cont sa-i dea banca lu tactu' puncte de fidelitate"  |
|
| Sus |
|
 |
Printzi

Data inscrierii: 21/07/2009 Mesaje: 338
|
Trimis: Vineri 19.02.2010 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
LOL  |
|
| Sus |
|
 |
lavy20

Data inscrierii: 04/05/2007 Mesaje: 658
|
Trimis: Vineri 05.03.2010 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| inainte ii mai ascundeam mamei unele lucruri ca sa nu ii dau explicatii, ca sa nu ma certe. acum ii ascund unele lucruri ca sa nu se supere, incerc sa o protejez pt ca este ft sensibila |
|
| Sus |
|
 |
|