Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Ce trebuie sa stie mama
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Prieteni
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
andreeabelba

Data inscrierii: 24/09/2008

MesajTrimis: Sambata 27.09.2008 11:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Mama trebuie sa stie doar strictul necesar.Nu trebuie sa intru in detalii prea mari cu ea ca nu e bine...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
cryss_alina

Data inscrierii: 18/01/2009

MesajTrimis: Duminica 18.01.2009 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Mama mea stie destul de multe despre mine,avand in vedere ca suntem prietene bune.Consider ca trebuie sa existe o relatie stransa intre mama si fiica
Cars for sale Cavan
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Miercuri 10.06.2009 12:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Pot sa vorbesc destul de multe cu mama, numai ca unele detalii prefer sa le omit pentru ca e foarte protectiva si unele chestii nu sunt sigura ca le-ar intelege.

Data inscrierii: 05/05/2009

MesajTrimis: Miercuri 17.06.2009 5:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
mama trebuie sa stie doar ce vreau eu sa stie despre mine. Embarassed nu ar intelege anumite lucruri si nu mi-ar fi d ajutor Cool Rolling Eyes

Data inscrierii: 20/05/2009

MesajTrimis: Luni 13.07.2009 9:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
nu prea multe Surprised Embarassed nu imi place sa le zic cu cine sunt,cu cine vb la telefon,unde am fost,ce am facut Wink
Sus
izel

Data inscrierii: 26/04/2009

MesajTrimis: Luni 13.07.2009 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Mama stie tot despre mine. Nu stiu cum reuseste. Chiar daca omit sa-i spun unele lucruri se prinde imediat despre ce e vorba. Laughing Nici nu ma deranjez sa o mint ca stiu ca stie adevarul.. Laughing Uneori ma sperie.. ori are ea o intuitie de invidiat, ori sunt eu prea usor de citit (de catre cei care chiar ma cunosc). Embarassed

Data inscrierii: 22/07/2008

MesajTrimis: Miercuri 15.07.2009 1:29 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
izel a scris:
Mama stie tot despre mine. Nu stiu cum reuseste. Chiar daca omit sa-i spun unele lucruri se prinde imediat despre ce e vorba. Laughing Nici nu ma deranjez sa o mint ca stiu ca stie adevarul.. Laughing Uneori ma sperie.. ori are ea o intuitie de invidiat, ori sunt eu prea usor de citit (de catre cei care chiar ma cunosc). Embarassed

Cred ca e o combinatie, adica mamele stiu mereu sa isi citeasca din priviri copiii sau asa ar trebui. Si in cazul meu e asemanatoare situatia.
Chiar daca incerc acasa sa ascund cand mai am vreo problema, e suficient sa prinda mama o privire mai ingandurata. Ma si enerveaza cateodata ca prea ma citeste usor. Cred ca o sa port ochelari fumurii prin casa Very Happy, ca pe mine ochii ma tradeaza Smile))
Eu pe fratele meu mai mic l-am invatat ca orice problema are, idiferent ce face sa ne spuna pentru ca este baiatul nostru si daca ne minte pe noi e ca si cum s-ar minti pe el Razz. Adevarul e ca acum mai merge treaba Very Happy ca are 10 ani si ceva. Oricum, eu si cu el o sa avem o relatie f apropiata si de acum inainte
Mi-ar placea daca o sa am un copil sa avem o relatie f apropiata si sa imi spuna orice. Asa mi se pare firesc

Long live the king!!!! I love you and i miss you MJ :*

Sus
anduza77

Data inscrierii: 04/01/2006

MesajTrimis: Luni 27.07.2009 6:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
dupa parerea mea , mama mea cel putin ar fi bine daca nu ar sti nimic, toata viata mi-a zis ca vai doamne ea e prietena mea si sa ii spun orice, ca daca am vreo problema e singura care ma poate ajuta. Dar chiar daca e mama mea e o proasta si jumatate ca daca ii zic ceva se supara, urla la mine si intoarce tot impotriva mea, nu vorbeste cu mine o saptamana intreaga daca ii zic ceva ce ei nu ii convine, asa ca m-am invatat minte, nu trebuie sa stie nimic despre mine si asa ii mai bine.
Sus
bella9090

Data inscrierii: 13/07/2009

MesajTrimis: Marti 28.07.2009 8:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
mama ......nu prea ma inteleg ....tata ...nici atat ...am avut o relatie cu parintii de a lungul vietii pfffff nasoala rau .sper sa fiu eu o mama mai buna .sper si sotul meu sa fie asa cum as vrea eu , si ca sot si ca parinte .sa dea Dumnezeu .
Sus
Printzi

Data inscrierii: 21/07/2009

MesajTrimis: Joi 18.02.2010 10:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Ma inteleg bine cu ea si cu restul familiei mele dar..... eu petrec mult timp la faculta , ea este o persoana f ocupata,mereu pe drumuri si la job sau plecata la intalniri prin nush ce tari . Mai mult discutam la telefon decat ne vedem asa ca majoritatea discutiilor se rezuma la "esti bine , ai papat azi , mai ai bani ?" cam atat Rolling Eyes
So....mare lucru nu stie daca nu prea ii prezenta
Sus
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007

MesajTrimis: Joi 18.02.2010 11:22 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
cami_finuta a scris:
:cand am avut prima experienta sexuala,mi-a reprosat ca tbuia sa mai stau,asta ca -vezi doamne- m-am cam grabit!!(aveam at 21 de ani);

Laughing
Sus
little_termy
Moderator

Data inscrierii: 27/07/2009

MesajTrimis: Vineri 19.02.2010 1:28 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
anduza77 a scris:
dupa parerea mea , mama mea cel putin ar fi bine daca nu ar sti nimic, toata viata mi-a zis ca vai doamne ea e prietena mea si sa ii spun orice, ca daca am vreo problema e singura care ma poate ajuta. Dar chiar daca e mama mea e o proasta si jumatate ca daca ii zic ceva se supara, urla la mine si intoarce tot impotriva mea, nu vorbeste cu mine o saptamana intreaga daca ii zic ceva ce ei nu ii convine, asa ca m-am invatat minte, nu trebuie sa stie nimic despre mine si asa ii mai bine.

Astea sunt cuvinte grele, Anduzza...sa nu-ti para rau ulterior. Sad
lry

Data inscrierii: 11/11/2009

MesajTrimis: Vineri 19.02.2010 11:02 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Printzi a scris:
Ma inteleg bine cu ea si cu restul familiei mele dar..... eu petrec mult timp la faculta , ea este o persoana f ocupata,mereu pe drumuri si la job sau plecata la intalniri prin nush ce tari . Mai mult discutam la telefon decat ne vedem asa ca majoritatea discutiilor se rezuma la "esti bine , ai papat azi , mai ai bani ?" cam atat Rolling Eyes
So....mare lucru nu stie daca nu prea ii prezenta

cam asa-i si in cazul meu....plus ca nu-i mai zic nimic ca oricum in 10 minute uita ce i-am zis, este toata ziua bagata cu capul prin dosare

si pe mine ma intreaba la telefon "ai papat?" "ai bani?".....daca zic "nu" imediat este ff saritoare si-mi face trimitere la contul tatalui...imi mai si zice "trage cat mai mult din cont sa-i dea banca lu tactu' puncte de fidelitate" Laughing
Sus
Printzi

Data inscrierii: 21/07/2009

MesajTrimis: Vineri 19.02.2010 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
LOL Laughing
Sus
lavy20

Data inscrierii: 04/05/2007

MesajTrimis: Vineri 05.03.2010 3:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
inainte ii mai ascundeam mamei unele lucruri ca sa nu ii dau explicatii, ca sa nu ma certe. acum ii ascund unele lucruri ca sa nu se supere, incerc sa o protejez pt ca este ft sensibila
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Prieteni Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum